>

   
18.08.2023

З питань по застосуванню РРО або ПРРО дзвоніть на гарячу лінію ДПІ

 

Центральна державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Миколаївській області інформує, що фахівці ДПІ проводять сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань реєстрації реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з 10.00 до 12.00 та з 14.00 до 16.00 за телефонами 37-90-42 та 37-90-18.

·     Реєстрація касових апаратів чи програмних касових апаратів

Центральна державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Миколаївській області повідомляє, що для проведення розрахунків суб’єкт господарювання обирає самостійно – РРО чи ПРРО він буде застосовувати. Якщо надає перевагу ПРРО, то обирає самостійно – безоплатний ПРРО від ДПС чи комерційний ПРРО.

·     Безоплатний ПРРО від ДПС розміщено у відкритому доступі на відповідних цифрових платформах (завантажити можна за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/).

·     Отримати роз’яснення щодо реєстрації РРО/ПРРО, з інших питань, пов’язаних із застосуванням РРО/ПРРО, можна за телефонами: 37-90-42 та 37-90-18.

·     Подати до контролюючого органу заяву для реєстрації РРО можна в електронній або паперовій формі, для реєстрації ПРРО – виключно в електронній формі.

·     Форма заяви для реєстрації ПРРО знаходиться https://tax.gov.ua/.../programnirro/formi-prro/formi-prro/

 

Інформація Центральної державної податкової інспекції

Головного управління ДПС у Миколаївській області